Υποδομές: Στο Ενωσιακό το 3ο Φεστιβάλ Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών


Στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Φεστιβάλ Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών, που  συν-διοργανώνουν  η ΕΠΣ Φθιώτιδας και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το 3ο Φεστιβάλ Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου και η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι μέχρι και τις 16/2.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 25/2/2018 θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ το 3ο Ποδοσφαιρικό Φεστιβάλ της Ε.Π.Σ.Φ. σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ποδοσφαιριστές που είναι γεννημένοι τα έτη 2006-2007 , 2008-2009 και 2010-2011-2012.

Η καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχής είναι η 16/02/2018.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App