Υποδομές: Σάρωσε το Προπονητικό Κέντρο Λαμίας στο τουρνουά του ΠΑΟΚ


Απόλυτα επιτυχημένη η παρουσία του Προπονητικού Κέντρου ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λαμίας στο καθιερωμένο τουρνουά των προπονητικών κέντρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που διεξήχθη το τριήμερο 25-26-27 Μαϊου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών το Π.Κ. Λαμίας, αναδείχθηκε πρώτο σε σύνολο 17 Π.Κ που συμμετείχαν στο τουρνουά, ξεπερνώντας Π.Κ που είχαν ξεκινήσει την λειτουργία τους ακόμα και τρία χρόνια νωρίτερα.

Την αποστολή αποτελούσαν 45 αθλητές των ηλικιών 2005-2006-2007-2008 και οι προπονητές του Π.Κ. Λαμίας:
Τσικράς Νίκος, Νεοχωρίτης Θανάσης και Καψαλιάρης Γιώργος.

Οι αθλητές που αποτελούσαν την αποστολή προέρχονταν από:
Ακαδημία Ποδ. Λαμιας, Διόνυσος Αμφίκλειας, Ένωση 2010, Μαλιακός Στυλίδας, Αίαντας Λοκρίδας, Καρπενήσι 2010, ΠΑΟΚ Καρπενήσιου, Άθλος Αλμυρού.

Την αποστολή συνόδευαν και οι προπονητές των ακαδημιών:
Φέκας Κωνσταντίνος (Διόνυσος)- Καραγεώργος Γιώργος (Ένωση 2010)- Γαρδικιώτης Κωνσταντίνος (Αίαντας Λοκρίδας) – Κουκούλης Σπύρος ( Α.Π.Λαμιας).

Τέλος η αποστολή του Π.Κ Λαμίας, επισκέφθηκε τόσο το γήπεδο της Τούμπας, όπου και έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App