Υποδομές-Μικτές ΕΠΣΦ: 6η Αγωνιστική-Αποτελέσματα


Αυλαία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στον 7ο όμιλο με την 6η Αγωνιστική, όπου οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας έκλεισαν με δύο νίκες επί των αντίστοιχων ομάδων της Ευρυτανίας.
Συγκεκριμένα στους Παίδες επιβλήθηκαν με 6-1,  ενώ οι Νέοι νίκη σαν με 4-0.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Θεσσαλία νίκησε σε Παίδες και έφερε ισοπαλία στους Νέους με την Εύβοια στη Χαλκίδα με 0-3 και 4-4 αντίστοιχα και ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια του ομίλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

ΠΑΙΔΕΣ
6η Αγωνιστική
ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Θεσσαλίας 0-3
ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 6-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 16
2 ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 10
3 ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 9
4 ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 0

ΝΕΟΙ
6η Αγωνιστική
ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Θεσσαλίας 4-4
ΕΠΣ Φθιώτιδας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 16
2 ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 13
3 ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 4
4 ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 1

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App