Υποδομές-Μικτές ΕΠΣΦ: 4η Αγωνιστική-Αποτελέσματα


Με την 4η Αγωνιστική συνεχίστηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στον 7ο όμιλο, όπου οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας είχαν δύο ήττες από τις αντίστοιχες ομάδες της Θεσσαλίας.
Συγκεκριμένα στους Παίδες ηττήθηκαν με 1-2,  ενώ οι Νέοι με 2-3.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Εύβοια νίκησε σε Παίδες και Νέους την Ευρυτανία, μέσα στο Καρπενήσι με 0-5 και 0-3 αντίστοιχα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες:

ΠΑΙΔΕΣ

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 0-5
ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 10
2 ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 7
3 ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 6
4 ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 0

ΝΕΟΙ

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ – ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 0-3
ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ – ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α ΟΜΑΔΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 12
2 ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 9
3 ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 1
4 ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 1

ΕΠΟΜΕΝΗ (5η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (20/12) 

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας
ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Φθιώτιδας 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App