Υποδομές: Δοκιμαστικά του ΠΑΣ Λαμία (2η ημέρα – photos)


Δοκιμαστικών συνέχεια για το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Λαμία, όπου για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα περνάνε από κόσκινο οι ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τις ομάδες Κ17 και Κ20.

Όπως και χθες έτσι και σήμερα περισσότερα από 80 παιδιά πήραν μέρος στα τεστ αξιολόγησης και στα «διπλά» παιχνίδια, για να δείξουν το ταλέντο τους και τις ικανότητές τους, ώστε να επιλεχθούν.

Πάντως σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα, το παρών έδωσαν και νέα πρόσωπα, ειδικά από τους γειτονικούς νομούς, που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App