Υποδομές: Δοκιμαστικά του ΠΑΣ Λαμία (1η ημέρα – photos)


*Φωτογραφίες: Μαρία Παληαλέξη – Ηλίας Ζαχάρης

Άρχισαν τα δοκιμαστικά τεστ αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών στον ΠΑΣ Λαμία, για τη στελέχωση των ομάδων υποδομής Κ17 και Κ20.

Την πρώτη κιόλας ημέρα πέρασαν από το Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΣ Λαμία στην Καμαρίτσα πάνω από 80 παιδιά για να αξιολογηθούν, ενώ θα ακολουθήσουν δύο ακόμη ημέρες με τον αριθμό να μεγαλώνει.

Δείγμα πως ο ΠΑΣ Λαμία εδραιώνεται και φτιάχνει το όνομά του στη μεγάλη Κατηγορία, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να θέλουν να ενταχθούν στη ομάδα.

Στα δοκιμαστικά τώρα, σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΣ Λαμία, Λάκης Παπανικολάου, Αποστόλης Καραπλής, Δημήτρης Σταυρογιάννης και Θανάσης Τικταπανίδης, για πάνω από 4 ώρες πέρασε από ακτινογραφία τους ποδοσφαιριστές, με την πρώτη εντύπωση και πρώτα τα δείγματα να είναι ικανοποιητικά και άκρως θετικά, πράγμα που έκανε το έργο των προπονητών δύσκολο.

Τις επόμενες δύο ημέρες οι προπονήσεις και οι απαιτήσεις θα ενταθούν, μιας και ήδη υπάρχει έμψυχο υλικό και πρέπει να αναδειχθούν οι καλύτεροι για την ένταξή τους στην ομάδα.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App