Υποδομές Basket: Summer Camp από την Αναγέννηση Μαλεσίνας


Την μύηση των νεαρών παιδιών στο άθλημα του μπάσκετ, να τους μάθει τα μυστικά του αθλήματος, αλλά και να βελτιώσει ατομικά τους γνώστες αυτού, θα επιχειρήσει να κάνει η Αναγέννηση Μαλεσίνας στο Καλοκαιρινό Καμπ που θα πραγματοποιήσει από 19-30 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Μαλεσίνας, για παιδιά από 6-16 ετών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας

Basketball Summer Camp του Α.Σ. Αναγέννηση Μαλεσίνας: oι εγγραφές ξεκίνησαν!

Το Basketball Summer Camp απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-16 ετών και θα διεξαχθεί την περίοδο 19 – 30 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο Μαλεσίνας!

Κόστος:50€. Πληροφορίες & εγγραφές: Θανάσης Κογιώνος τηλ. 6973 003741 – Γιώργος Κατσαγάνης τηλ. 6984165911

Σκοπός του camp είναι να μυήσει τους μικρούς αθλητές στα μυστικά του μπάσκετ και να τους βελτιώσει σε ατομικό επίπεδο, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προπονήσεων σε συνδυασμό με ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παιχνίδια.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App