Υποδομές: Άρχισε η προετοιμασία των Μικτών Ομάδων Φθιώτιδας


Άρχισε η προετοιμασία των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Φθιώτιδας Παίδων και Νέων, εν όψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2017-18.
Οι δύο Ενωσιακοί προπονητές Νίκος Τσικράς και Θανάσης Νεοχωρίτης, μετά τις προεπιλογές που πραγματοποίησαν σε Αταλάντη και Λαμία, επίλεξαν τα ταλέντα του Νομού Φθιώτιδας που θα στελεχώσουν τις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων.
Ήδη χθες Δευτέρα(10/10), πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των Νέων στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΦ στο Φραντζή και σήμερα Τρίτη (11/10) προπονήθηκαν οι Παίδες στο ίδιο γήπεδο.
Και οι δύο προπονήσεις ήταν βραδινές κάτω υπό το φως των προβολέων του γηπέδου!!
Όσον αφορά την επιλογή των παιδιών και οι δύο προπονητές τόνισαν «πως είναι δύσκολη η επιλογή, μιας και υπάρχει πολύ καλό υλικό και στους Παίδες, ενώ στους Νέους που έχουν την εμπειρία, εκεί υπάρχει και έντονος συναγωνισμός».
Στους στόχους που έχουν θέσει για τις ομάδες, ο Νίκος Τσικράς δήλωσε:
« Κατ’ αρχήν προσπαθούμε να αφομοιώσουμε  την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος που για μία ακόμη φορά άλλαξε. Δεν έχουμε κάτι σταθερό για να πορευτούμε.
Εμείς θέλουμε πολλά παιχνίδια στον όμιλο, ειδικά στους Παίδες που τα παιδιά τώρα γνωρίζονται και βρίσκονται».
Σχετικά με τον όμιλο και  στόχους, είπε:
« Λίγο πολύ γνωρίζουμε τις αντίπαλες ομάδες και δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Έχουμε την εικόνα από πέρυσι και θα επιδιώξουμε την πρωτιά για την επόμενη φάση».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Νεοχωρίτης, προλόγισε στους ποδοσφαιριστές:
«Είναι τιμή σας που βρίσκεστε στις Μικτές Ομάδες, είναι η Εθνική του Νομού μας.
Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα, με στόχο να πρωταγωνιστήσει, και να αναδειχθείτε εσείς μέσα από αυτή τη διαδικασία.
Με πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή, θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα».

 

 

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App