Υποδομές: Άρεσε ο Δερματάς στην προεπιλογή της Εθνικής Κ15


Ολοκληρώθηκε το 1ο Καλοκαιρινό Καμπ της ΕΠΟ για το πρόγραμμα «Training the future», που διεξήχθη στο Καρπενήσι το τριήμερο 26-27-28 Ιουνίου και αφορούσε τις προεπιλογές ποδοσφαιριστών από τις Μικτές Ομάδες.

Από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, κλήθηκε να συμμετάσχει ο Τηλέμαχος Δερματάς της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λαμίας, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις, στους δύο Ομοσπονδιακούς προπονητές, Βασίλη Γεωργόπουλο και Θόδωρο Ελευθεριάδη.

Το παρών στις προπονήσεις έδωσε και ο Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Ζήσης Βρύζας, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΕΠΟ Μπάμπης Ζελενίτσας, ο προπονητής Στέφανος Αΐβαλιώτης, έχοντας την ευθύνη του προγράμματος.

Επίσης παραβρέθηκαν από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο πρόεδρος Κώστας Σακελλάρης, ο αντιπρόεδρος Θωμάς Σιάππας και ο προπονητής της Μικτής Νέων και μέλος του προπονητικού τιμ της Εθνικής Παίδων Θανάσης Νεοχωρίτης.

Με το πέρας του προγράμματος και των προπονήσεων, η ΕΠΣ Ευρυτανίας δεξιώθηκε την ελληνική αποστολή, με τον πρόεδρο Γιώργο Παπατζίμα και τον προπονητή Δημήτρη Αντωνίου ν απονέμουν τιμητικές πλακέτες.

 

photos: Δ. Κολλημένος

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App