Υποδομές: Ευχαριστήριο του Άρη Αμφίκλειας στο ΙΑΣΩ


Με ανάρτηση που έκανε στην επίσημη σελίδα του ο Άρης Αμφίκλειας, ευχαριστεί του γιατρού του ΙΑΣΩ General, οι οποίοι βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της κωμόπολης και πραγματοποίησαν δωρεάν εξετάσεις στα παιδιά της ακαδημίας μπάσκετ.
Επίσης πέρα από τις δωρεάν εξετάσεις, έγινε ενημέρωση τόσο στους αθλητές όσο κι στους γονείς που παραβρέθηκαν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΡΗΣ Αμφίκλειας

Aισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορά τον διευθυντή της 5ης Ορθοπαιδικής κλινικής του ΙΑΣΩ general ιατρό κ Καραγιάννη, τον οδοντίατρο κ αντιπρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ κ Χιώτο,τον διατροφολόγο κ Γιαννακόπουλο, καθώς και τους υπεύθυνους του τμήματος φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ general κ Τόϊλο και κ Ψαρογιώργο για τις δωρεάν εξετάσεις που πραγματοποίησαν στους αθλητές των ακαδημιών μας!

Έγιναν εξετάσεις πελματογραφίας,κλινική αξιολόγηση της σπονδυλικής στήλης, έλεγχος σε θέματα αρθρώσεων, αναλυτικές διατροφολογικές εξετάσεις με ατομικά αποτελέσματα και προγράμματα διατροφής, πρόληψη σε θέματα στοματικής υγιεινής(σε όλα τα παιδιά δόθηκαν οδοντόβουρτσες και οδοντόκρεμες προσφορά του κ Χιώτου)

Επίσης πραγματοποιήθηκαν σύντομες ομιλίες προς γονείς και αθλητές από τον οδοντίατρο κ Χιώτο ,τον Ιατρό κ Καραγιάννη καθώς και από τον διατροφολόγο κ Γιαννακόπουλο!

Ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές μας!

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App