Β’ Φθιώτιδας: Τραπέζι για την 3η θέση στο Ρεγγίνι


Με το πέρας του Πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας Φθιώτιδας και την κατάκτηση της 3ης θέσης, οι ιθύνοντες της διοίκησης του ΣΑΜΕ Ρεγγίνι παρέθεσε το καθιερωμένο τραπέζι σε όλη την ομάδα, σε γνωστό κατάστημα του χωριού.

Το Ρεγγίνι κατέλαβε την 3η θέση, έχοντας μαζέψει 40 βαθμούς, με 13-1-6 και έχοντας την καλύτερη επίθεση του ομίλου με 58-18.

Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας του Ρεγγινίου, ευχαριστήσει, τους παίκτες, τον προπονητή Κώστα Ρουμελιώτη, τους χορηγούς και όλους όσους συνεισέφεραν οικονομικά (συγχωριανούς και άλλους).

 

 

photos: Γ. Παπαλελούδης

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App