Β’ Φθιώτιδας: Συνεχίζουν με Ασημάκη τα Καμένα Βούρλα


Τα κλειδιά για τα επόμενα τρία χρόνια έδωσαν οι ιθύνοντες των Καμένων Βούρλων στον 44χρονο προπονητή Δημήτρη Ασημάκη, για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά από τη σημερινή συνάντηση που είχαν και την οριστική συμφωνία τους.

Τα θετικά δείγματα που παρουσίασε φέτος ο ΑΟΚΒ με τα νέα παιδιά υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ασημάκη, «ανάγκασαν» τους παράγοντες της Λουτρόπολης να εμπιστευθούν το νεαρό τεχνικό και να τον κλείσουν για τρία χρόνια, να δημιουργήσει μια ομάδα αντάξια της ιστορίας της και να επανέλθει στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας.

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App