Β’ Φθιώτιδας: Συνεχίζει με Τσαπραζλή και φτιάχνει το γήπεδο η Δίβρη


Ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία της Φθιώτιδας είναι η ΑΕ Δίβρη, η οποία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αν και συμμετέχει σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, οι άνθρωποί της δρουν άκρως επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασία τους με τον προπονητή Κώστα Τσαπραζλή, μιας και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο του την προηγούμενη χρονιά και άρχισαν τις εργασίες στο γήπεδο του χωριού, σπορά χλοοτάπητα και επισκευές στα αποδυτήρια.

Έτσι για την επόμενη σεζόν, ο προπονητής θα κάνει το σχεδιασμό της ομάδας και η ομάδα θα έχει έδρα με χόρτο σαν δεύτερο-εναλλακτικό γήπεδο, πέραν του γηπέδου των Γαλανέικων, το οποίο έχει δηλωθεί ως πρώτη έδρα και ο Δήμος Λαμίας θα τοποθετήσει πλαστικό χλοοτάπητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον προπονητή

ΑΕ ΔΙΒΡΗ

ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Α.Ε. ΔΙΒΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΠΡΑΖΛΗΣ.

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App