Β’ Φθιώτιδας: Συνεχίζει με Κουκουγιάννη η Δόξα Ζηλευτού


Με τον έμπειρο Νίκο Κουκουγιάννη στον πάγκο της, θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν στη Β’ Κατηγορία Φθιώτιδας, η Δόξα Ζηλευτού.

Κάνοντας μια ικανοποιητική πορεία η Δόξα στον 30 όμιλο της Γ’ Φθιώτιδας, όπου τερμάτισε στην 6η θέση και συγκέντρωσε 27 βαθμούς, οι διοικούντες της ομάδας δεν είχαν λόγω να μη συνεχίσουν τη συνεργασία με τον προπονητή τους και ανανέωσαν για τη νέα χρονιά.

Άλλωστε ο 55χρονος προπονητής, γνωρίζει την Κατηγορία, δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους δίνει ευκαιρίες, δένοντάς του με τους έμπειρους σε κάθε ομάδα που έχει δουλέψει.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App