Β’ Φθιώτιδας: Σε βαθιά κρίση ο Μαγνησιακός


Σε κρίση και μάλιστα πολύ βαθιά, φαίνεται πως έχει πέσει ο Μαγνησιακός, μιας και όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει μέλλον για την ομάδα της συνοικίας της ανατολικής Λαμίας, 3 ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής στα Πρωταθλήματα της Φθιώτιδας.

Μια ομάδα με ενεργή συμμετοχή και ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Φθιώτιδας, όπου πριν τρία χρόνια η ομάδα Νέων του βρέθηκε φιναλίστ στον Τελικό του Πρωταθλήματος, δείχνει να ψυχορραγεί και το μέλλον όχι απλά να είναι αβέβαιο, αλλά δυσοίωνο.

Από πέρυσι υπήρξαν τα προβλήματα στην ομάδα, όμως την τελευταία στιγμή σώθηκε η παρτίδα και η ομάδα κατέβηκε κανονικά στη Β’ Φθιώτιδας.

Όμως φέτος, παρά τις Γενικές Συνελεύσεις, δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κανέναν, ούτε από ολόκληρη τη συνοικία και ο πρόεδρος της ομάδας, Αποστόλης Φατσιλίδης,  απέμεινε μόνος του και σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας, υποδηλώνει το ΤΕΛΟΣ.

Μάλιστα η εγκατάλειψη του γηπέδου, όποιος περνούσε και το έβλεπε, καταλάβαινε πως αργά ή γρήγορα θα έρθει και στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση

ΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ

14-7-2018 ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΗΜΈΡΑ ΣΥΝΕΛΕΎΣΕΩΝ ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΉΛΘΕ.
ΈΜΕΙΝΑ ΜΌΝΟΣ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΑΓΆΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΉ ΟΜΑΔΑ Α.Σ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ.
ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΕΣ ΓΙΑ 3ΕΥΡΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΌΝΟ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΎ.
ΌΛΟ ΤΟ Δ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΌΣΟΥΣ ΣΥΝΈΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ.
ΤΡΕΙΣ ΗΜΈΡΕΣ ΜΕΊΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ. ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΝΕ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΎ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΤΉΣ ΟΜΆΔΑΣ.
ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΤΉΡΙΞΑΝ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App