Β’ Φθιώτιδας: Το νέο ΔΣ της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης


Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης, στη συνεδρίαση που που πραγματοποιήθηκε στις 7/6, μιας εβδομάδα μετά τη Γενική Συνέλευση, όπου υπήρξαν και οι αρχαιρεσίες του συλλόγου.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ και η ανακοίνωση

Α.Σ Θύελλα Μεγάλης Βρύσης

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ 7/6/2018.

 

 

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΠΑΓΙΝΕΤΑΣ ΒΑΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΑΓΙΝΕΤΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΜΕΛΗ:
ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
ΝΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΊΑ ΜΑΡΙΑ

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ !!!!!!!

ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΙΒΕΩΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΈΔΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΙΩΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ

 ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ.

Υ.Γ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ !!!!!!

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App