Β’ Φθιώτιδας: Η Κ15 Αταλάντης αλά Βραζιλία (video)


Ένα πολύ καλό σκηνικό στήθηκε μέσα στα αποδυτήρια της Αταλάντης, όπου με ενορχηστρωτή τον προπονητή Δημήτρη Ασημάκη και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ15 ΑΠΟ Αταλάντης, έπαιξαν το κλασικό διασκεδαστικό παιχνίδι με κεφαλιές και η μπάλα κατέληξε στο… καλάθι.

Πραγματικά, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα οι παίκτες της Λοκρικής κωμόπολης από την οποιαδήποτε ομάδα της Βραζιλίας και το αποδεικνύουν.

Άλλωστε «μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις» λέει η παροιμία και ο Δημήτρης Ασημάκης, διέπρεψε σαν ποδοσφαιριστής και δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του, μεταλαμπαδεύοντας  στους παίκτες του!!
Αλλά και σαν προπονητής έχει πολλά να δώσει.

Δείτε το video

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App