Β’ Φθιώτιδας: Εργοτάξιο το γήπεδο της Πελασγίας


Pelasgiakos keep working!!

Το ότι η ομάδα του Πελασγιακού κοσμεί τη Β’ Κατηγορία Φθιώτιδας, με τα νέα ήθη που εισάγει στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστό και πασιφανές, ειδικά στις ομάδες που επισκέφτηκαν την κωμόπολη της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Αυτό για τους ξένους, αφού για τους ντόπιους ο Πελασγιακός είναι μια οικογένεια, μια αθλητική οικογένεια, η ομάδα του χωριού, όπως αρέσκονται να λένε.

Ε λοιπόν, αυτή η οικογένεια, πήρε την κατάσταση στα χέρια της και μετέτρεψε το γήπεδο σε ένα κανονικό εργοτάξιο, όπου κάνει παρεμβάσεις για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, δουλεύοντας όλα τα παιδιά της ομάδας νυχθημερόν, έσκαψαν τις βάσεις και έστησαν πυλώνες για τον φωτισμό του γηπέδου, ενώ το ξήλωμα, η σπορά και το πότισμα του νέου χλοοτάπητα είναι αυτονόητο.

Δείτε το φωτορεπορτάζ

                   

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App