Β’ Φθιώτιδας: Αρχαιρεσίες στον Αετό Μενδενίτσας


Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Αετό Μενδενίτσας, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 13 Μαϊου στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μενδενίτσας στο Κοινοτικό Γραφείο.

Με τα μέλη του σωματείου να δίνουν το παρών και να υπάρχει απαρτία στη Γενική Συνέλευση, έγινε ο απολογισμός της απερχόμενης Διοίκησης, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός και προχώρησαν στην εκλογή ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, όπου θα έχει διετή θητεία.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ του Αετού Μενδενίτσας

ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΙΣ 13\5\2018 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΛΕΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ

ΓΩΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΣΙΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΚΑΡΑΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΕΡΡΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΙΔ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΜΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΦΟΡΟΣ
ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΕΛΟΣ
ΛΥΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΕΛΟΣ
ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΕΛΟΣ

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΗΣ
ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΑΝΤΕΡΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΕΤΟ!!

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App