Β’ Φθιώτιδας: Ανανέωσαν τρεις στα Καμένα Βούρλα


Ανανεώσεων συνέχεια για τα Καμένα Βούρλα, μιας και μετά την συνέχιση της συνεργασίας για τρία ακόμη χρόνια με τον προπονητή Δημήτρη Ασημάκη, σειρά αρχίζουν και παίρνουν οι ποδοσφαιριστές.

Η αρχή έγινε με τους τρεις 97άρηδες και με το βλέμμα στο μέλλον, ο ΑΟΚΒ έδεσε τον κεντρικό αμυντικό Άγγελο Μπαρμπάτση,  τον επιτελικό χαφ Γιάννη Παπαδάκη και τον επιθετικό Γιώργο Καπελαρή.

Το κλίμα της ομάδας, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους και η προσωπικότητα του προπονητή, ήταν τα συστατικά που οδήγησαν κι τα τρία παιδιά στην ανανέωση με την ομάδα της Λουτρόπολης.

Να θυμίσουμε πως και οι τρεις έχουν αγωνιστεί στην Κ19 του ΠΑΣ Λαμία στη Football League, ενώ έχουν περάσει από:

Άγγελος Μπαρμπάτσης – Δήμητρα Τρικάλων – Κ19 ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Στυλίδα – ΑΟΚΒ

Γιάννης Παπαδάκης – Κ19 ΟΦΗ – 19 ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Στυλίδα – ΑΟΚΒ

Γιώργος Καπελαρής – ΑΕΝΑ – Κ19 ΠΑΣ Λαμία – ΑΟΚΒ

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App