Β’ Φθιώτιδας: ΄Έκοψε την πίτα του ο ΑΟ Τσούκα


Την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτα του, πραγματοποίησε ο ΑΟ Τσούκα, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.

Μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, έδωσαν το παρών η διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές, απολαμβάνοντας την καλή παρέα και τα νόστιμα εδέσματα που προσφέρθηκαν.

Πέραν των ευχών για υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας, αυτό που αποτέλεσε τη μεγάλη ευχή όλων, ήταν να μπορέσει επιτέλους η ομάδα από τη νέα σεζόν, να αγωνιστεί στο νέο της γήπεδο.
Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες εργασίες και μέσα στο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί και θα ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος της ανακατασκευής του.

 

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App