Β’ Εθνική: Διαψεύδει η Δόξα Δράμας για Τεννέ


Ως ανυπόστατο δημοσίευμα χαρακτηρίζει η ΠΑΕ Δόξα Δράμας, που κυκλοφόρησε σήμερα και θέλει τον Αθηναίο προπονητή να αφήνει τη Λαμία και να έχει πρόταση από τους μαυραετούς για να αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι, ενώ στηρίζει τον τωρινό προπονητή, Νίκο Κωστένογλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θεωρεί ανυπόστατα τα δημοσιεύματα μερίδας του τύπου που θέλουν τον Μπάμπη Τεννέ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της στο τέλος της σεζόν.
Ουδέποτε μέλος της διοίκησης έχει έρθει σε επαφή με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμη. Παράλληλα, θεωρεί ότι  ανάλογα δημοσιεύματα εμπεριέχουν δόλο, ώστε να χαλάσουν το καλό κλίμα της ομάδας, λίγο πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ».

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App