Συνεχίζει με Λύτρα ο Φωκικός


Με το Γιάννη Λύτρα στην τεχνική ηγεσία, θα συνεχίσει ο Φωκικός την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Με μια λιτή ανακοίνωση και μια φωτογραφία του προπονητή που ανάρτησε στην επίσημη σελίδα στο facebook, η ομάδα της Άμφισσας δημοσιοποίησε τη συνέχιση της συνεργασίας τους.
Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Λύτρας έχει υπάρξει προπονητής στον Αστέρα Ιτέας, έχει περάσει σαν Υπεύθυνος Τμήματος Scouting και Τεχνικός Διευθυντής του ΠΑΣ Λαμία, στην πρώτη ομάδα και στην Κ19.
Επίσης με άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φωκικός, δίνει τα συγχαρητήριά του στον ΠΑΣ Λαμία, για την άνοδο στη Super League.
Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Φωκικός Α.Σ. στο πλαίσιο του σχεδιασμού του για την ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Λύτρα για έναν ακόμα χρόνο.

Το Δ.Σ. του Φωκικός Α.Σ.

 

Συγχαρητήριο μήνυμα

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια προς τον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, το αγωνιστικό τμήμα και το φίλαθλο κοινό της φθιωτικής ομάδας για την άνοδο στη Super League και την πραγματοποίηση ενός πόθου δεκαετιών, όχι μόνο για το λαμιώτικο ποδόσφαιρο, αλλά και ολόκληρης της Στερεάς.

Παράλληλα, ευχόμαστε προς το φίλο ιστορικό σωματείο της Λαμίας, με το οποίο μας συνδέουν απαράγραπτοι δεσμοί πολλών δεκαετιών στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, καλή δύναμη μπροστά στη νέα πρόκληση και δηλώνουμε την αισιοδοξία και τη βεβαιότητά μας ότι με συμβολή του Πανουργιά Παπαϊωάννου και με τη στήριξη ολόκληρης της φίλαθλης Στερεάς η ιστορική ομάδα της Λαμίας θα ανταποκριθεί με την μέγιστη δυνατή επιτυχία στις νέες απαιτήσεις που ανοίγονται μπροστά της.

Το Δ.Σ. του Φωκικός Α.Σ.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App