Σάρωσε ο Γιάννης Σπυρόπουλος στις εκλογές των Διαιτητών


Photos: Μ. Παληαλέξη

Την Τακτική Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Διαιτητών ΕΠΣ Φθιώτιδας, όπου πρώτα έγινε ο Οικονομικός Απολογισμός του 2017, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αποχώρησε η «παλιά φρουρά» που συμμετείχε στο προηγούμενο ΔΣ και κατά σειρά ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Αραμπόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Θανάσης Παπακώστας, ο Έφορος Κώστας Σιούτας και το Μέλος Βαγγέλης Πολυχρονάκης, οι οποίοι θα είναι κοντά στον Σύνδεσμο ως αρωγοί, όμως δεν έβαλαν υποψηφιότητα για ενασχόληση.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Πολυχρονάκης, πήρε το λόγο και ευχαρίστησε όλα τα Μέλη του Συνδέσμου, μέσα σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα, λέγοντας «πως ήρθε η ώρα μετά από 55 χρόνια στη Διαιτησία και 65 στο ποδόσφαιρο να κάνει χώρο για τους νέους» και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Όσον αφορά τα της εκλογικής διαδικασίας, ψήφισαν 86 μέλη του Συνδέσμου, με τον πρώην και όπως όλα δείχνουν και νυν πρόεδρο Γιάννη Σπυρόπουλο, να κάνει περίπατο και να λαμβάνει 84 ψήφους, δείγμα της θετικής απήχησης και αποδοχής που έχει στους συναδέλφους του.

Τέλος μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες θα συγκληθεί και θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Αναλυτικά οι ψήφοι

Για το Διοικητικό Συμβούλιο (εκλέγονται 9)

Σπυρόπουλος Γιάννης 84
Πουγκακιώτης Σπύρος 72
Μπλούνας Γιάννης 68
Ξαρχάς Νίκος 62
Παπαμίχος Γιώργος 60
Κατσόγιαννος Μάριος 57
Λάζος Θεόδωρος 56
Σκαρμούτσου Αγγελική 51
Ντζάθας Χαρίλαος 44
_____________________

Παπακωνσταντίνου Νίκος 36
Κουρεμάδας Κων/νος 22


Για την Εξελεγκτική Επιτροπή (εκλέγονται 3)

Τσιγαρίδας Βασίλης 46
Κούδας Γιώργος 37
Παπασταθόπουλος Στέλιος 37
_____________________
Μουτσώκος Βελλισάριος 34
Κολοβός Παναγιώτης 27


 

 

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App