Σάκης Κόκκινος: Ένας αθλητάνθρωπος της επαρχίας Δομοκού


Πάντα μπροστάρης στα πολιτιστικά και ιδίως στα αθλητικά δρώμενα της Βόρειας Φθιώτιδας, ο Σάκης Κόκκινος, έδωσε το παρών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας τερματίζοντας σ αυτόν, εκπροσωπώντας την περιφέρεια του  Δομοκού και όχι μόνο.

Γνωστός για τις συμμετοχές του σε αθλητικές δραστηριότητες ανά την Ελλάδα, αλλά πιο πολύ και ως μέλος του «Γαλανόλευκου Φάρου», των φιλάθλων της Εθνικής Ελλάδος, έχει ταξιδέψει ανά την υφήλιο πρεσβεύοντας τα αθλητικά ιδεώδη.

Έχει λάβει μέρος σε πάρα πολλές αθλητικές διοργανώσεις και έχει γνωρίσει την καταξίωση και την αναγνώριση από τους συναθλητές του.

Πραγματικά όποιος τον ξέρει, τον έχει γνωρίσει ή έχει ακούσει κάτι για τον Σάκη, είναι μόνο εγκωμιαστικά σχόλια και πολύ καλά λόγια, όντας εφοδιασμένος με αθλητικό πολιτισμό που προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα, όπως ένας γνήσιος αθλητάνθρωπος.

Μετά τον τερματισμό έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΛΜ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App