Rally Acropolis-Ε.Δ ΝΕΑ ΑΜΦΙΣΣΑ: Lukyanuk και Brynildsen στα δέκατα


Ο Alexey Lukyanuk και ο Eyvind Brynildsen ξεκίνησαν μια μάχη στα δέκατα του δευτερολέπτου στην εναρκτήρια Ειδική Διαδρομή του 2ου σκέλους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, «ΕΚΟ Νέα Άμφισσα 1».

Ο Ρώσος ήταν μόλις 2 δέκατα του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Νορβηγό, ενώ ο τρίτος Bruno Magalhaes έμεινε 13,3 δευτ. πίσω. Το Ακρόπολις, στο μεταξύ, άρχισε να επιβεβαιώνει τη φήμη του για τη φθορά των ελαστικών, καθώς o Juuso Nordgren και ο Orhan Avcioglou είχαν από ένα κλατάρισμα – αλλά συνέχισαν.

No1: LUKYANUK Alexey – ARNAUTOV Alexey
“Δεν πιέσαμε πολύ. Οι συνθήκες είναι αρκετά διαφορετικές. Είναι μεγάλο το σκέλος έτσι προσπαθούμε να οδηγούμε προσεκτικά.”

Νο2: MAGALHAES Bruno – MAGALHAES Hugo

“Πολύ γρήγορη Ειδική, όχι το καλύτερο για την αρχή της ημέρας. Ήμουν πολύ προσεκτικός σε ορισμένα σημεία. Σήμερα θα είναι δύσκολα. Δεν θέλω να διακινδυνεύσω πολύ. Το αυτοκίνητο είναι καλύτερο από χθες.”

Νο3: HERCZIG Norbert – FERENCZ Ramon
“Αυτή η Ειδική ήταν εντάξει, ο δρόμος ήταν πραγματικά ολισθηρός, αλλά είναι μέρος α

Νο4: GRZYB Grzegorz – WROBEL Jakub
“Το απόλαυσα, με τη θέση εκκίνησής μας ήταν πιο ολισθηρό από όσο περίμενα. Το αυτοκίνητο έχει βελτιωθεί από χθες.”

Νο5: HABAJ Lukasz – DYMURSKI Daniel
“Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά, δούλευαν μέχρι τις 2 μ.μ. για να επισκευάσουν το αυτοκίνητο το οποίο είναι σαν καινούργιο τώρα. Έχουμε λίγο πρόβλημα με την ένδειξη πίεσης νερού, αλλά είναι εντάξει.”

Νο6: BRYNILDSEN Eyvind – ENGAN Veronica
“Καθαρή Ειδική για εμάς αλλά είναι τραχιά. Πολλές πέτρες στην ιδανική γραμμή. Προσπάθησα να αποφύγω οποιοδήποτε λάθος.”

Νο7: TSOULOFTAS Alexandros – CHRYSOSTOMOU Antonis
“Όλα εντάξει, έχουμε μεγαλύτερη πρόσφυση από πριν και πιέσαμε περισσότερο. Είμαστε ευτυχείς.”

Νο9: PTASZEK Hubert – SZCZEPANIAK Maciej
“Είμαστε δεύτεροι στο δρόμο και δεν είναι η καλύτερη επιλογή , δεν πρέπει να εκπλαγούμε και να ζήσουμε με αυτό. Προσπαθήσαμε να πάμε καθαρά, αλλά με αυτή τη θέση στο δρόμο δεν είναι εύκολο.”

Νο12: AVCIOGLOU Orhan – KORKMAZ Burcin
“Είχαμε ένα κλαταρισμένο ελαστικό στην αρχή, ίσως τρία χιλιόμετρα από την αρχή.”

Νο16: GALATARIOTIS Simos – IOANNOU Antonios
“Γλιστρούσε αρκετά, πήγαμε με ασφάλεια να προστατέψουμε τα ελαστικά. Στο τέλος το αυτοκίνητο έσβησε, χάσαμε ίσως δέκα ή δεκαπέντε δευτερόλεπτα.”

Νο28: PROTASOV Yurii – CHEREPIN Pavlo
“Όχι τόσο άσχημα νομίζω, προσπαθήσαμε να βρούμε το σωστό ρυθμό. Προσπάθησα να αλλάξω το στυλ οδήγησης από χθες, είμαι πολύ χαρούμενος.”

Νο29: NORDGREN Juuso – SUOMINEN Tapio
“Έχουμε κλατάρισμα ίσως τρία χιλιόμετρα μετά την εκκίνηση” (Έχασαν περισσότερο από 1 λεπτό)

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App