Rally Acropolis-Ε.Δ ΓΡΑΜΜΕΝΗ 2: Εντυπωσιακός Lukyanuk


Με το οδόστρωμα να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάστασταση σε σχέση με το πρωί, οι χρόνοι κατά το δεύτερο πέρασμα από την ειδική ΕΚΟ Γραμμένη βελτιώθηκαν αισθητά.

Ταχύτερος ήταν και πάλι ο Alexey Lukyanuk που ισοπέδωσε τον ανταγωνισμό τερματίζοντας 26,9″ μπροστά από τον δεύτερο Juuso Nordgren. Ο Norbert Herczig «έκοψε» 14,7″ από τον πρωτοπόρο Bruno Magalhaes, με τη διαφορά τους να «κλείνει» στα 36,2″ μια ειδική πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.

Η μάχη του Θέμη Χαλκιά με τον Tibor Erdi για την 10η θέση έχει πάρει φωτιά, με τον Έλληνα οδηγό να είναι ταχύτερος κατά 14,1″ του Ούγγρου και να μειώνει στα 7″ τη διαφορά τους στη γενική κατάταξη.

Στα highlights της ειδικής το ατύχημα που είχε ο Juan Carlos Alonso, με το Mitsubishi Lancer Evo που οδηγούσε ο Αργεντίνος οδηγός να τουμπάρει. Τόσο αυτός όσο και ο συνοδηγός του είναι καλά στην υγεία τους.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Χαλκιάς σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με τον Μπαντούνα να ακολουθεί 5,1″ πίσω του. Τρίτος ήταν ο Κεχαγιάς. Στη γενική, ο Χαλκιάς προηγείται με διαφορά άνω του ενός λεπτού του Κεχαγιά. Στην F2, o «El Nak Jr.» διατηρεί σημαντική διαφορά από τον Μποζιονέλο που με τη σειρά του αύξησε τη διαφορά του από τον Λευκαδίτη.

Νο2: MAGALHAES Bruno – MAGALHAES Hugo
“Δε μου αρέσει αυτή η Ειδική, δε μπορούμε να βρούμε πρόσφυση. Οδηγούμε προσεκτικά, θέλουμε να επιβιώσουμε.”

Νο3: HERCZIG Norbert – FERENCZ Ramon
“Βάλαμε τέσσερα νέα ελαστικά στο αυτοκίνητο και είναι διαφορετικό. Σε ένα άλμα πηδήξαμε αρκετά. Κανένα απρόοπτο.”

Νο4: GRZYB Grzegorz – WROBEL Jakub
“Το αυτοκίνητο είναι απροβλημάτιστο. Η Ειδική ήταν δύσκολη, οδηγούμε προσεκτικά. Μία Ειδική ακόμα.”

Νο6: BRYNILDSEN Eyvind – ENGAN Veronica
“Κάποιο λάθος με τις σημειώσεις μας και αναγκαστήκαμε να κάνουμε όπισθεν. Πιέσαμε όμως. Χάσαμε τρία λεπτά χθες και τώρα χάνουμε λιγότερο οπότε κανονικά θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε στην κορυφή.”

Νο9: PTASZEK Hubert – SZCZEPANIAK Maciej
“Δεν πιέσαμε, ελέγχουμε τη θέση μας. Απέχουμε από όλους 40 δευτερόλεπτα τα οποία νομίζω είναι αρκετά.”

Νο15: SERDERIDIS Jourdan – MICLOTTE Frederic
“Πολύ καθαρή Ειδική, ήταν πολύ πιο εύκολη. Οδηγούμε με ασφάλεια.”

Νο18: ALONSO Juan-Carlos – MONASTEROLO Juan Pablo
Σχόλιο: Τούμπαραν μέσα στην Ειδική. Εγκατέλειψαν, το πλήρωμα είναι καλά.

Νο19: ERDI Tibor Junior – GYORGY Papp
“Οδηγούμε με ασφάλεια. Δεν πιέζουμε.”

Νο30: HALKIAS Efthimios – MAHAERAS Leonidas
“Ήταν μια χαρά. Καθόλου πέτρες στην Ειδική.”

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App