Rally Acropolis-Ε.Δ ΓΡΑΜΜΕΝΗ 1: Νέα τροπή στη μάχη της νίκης!


Ο Juuso Nordgren και ο Alexey Lukyanuk επέστρεψαν μετά τις χθεσινές τους εγκαταλείψεις και σημείωσαν τους δύο πρώτους χρόνους της εναρκτήριας Ειδικής του 3ου Σκέλους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018, «ΕΚΟ Γραμμένη 1». Όμως, η μάχη για τη νίκη απέκτησε νέο ενδιαφέρον, καθώς ο επικεφαλής της γενικής Bruno Magalhaes απώλεσε 21 δευτερόλεπτα από τον Norbert Herczig, με αποτέλεσμα η διαφορά του Πορτογάλου από τον Ούγγρο στην κορυφή του αγώνα να μειωθεί στα 43,5 δευτ.

Στη μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο Γιώργος Κεχαγιάς και ο Βασίλης Μπασιούκας ολοκλήρωσαν την πρώτη Ειδική της ημέρας με τον πρώτο χρόνο, με διαφορά 10 δευτερολέπτων από τους Θέμη Χαλκιά και Λεωνίδα Μαχαίρα – οι οποίοι έχουν και το μειονέκτημα να εκκινούν πρώτοι και να χρονοτριβούν καθαρίζοντας το δρόμο.

No1: LUKYANUK Alexey – ARNAUTOV Alexey
«Σε ένα στενό κομμάτι ανάμεσα σε δύο δέντρα οδηγούσα προσεκτικά αλλά είχε σκόνη και ακούμπησα στο δέντρο με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.»

Νο2: MAGALHAES Bruno – MAGALHAES Hugo
«Δύσκολη Ειδική, σε μερικά σημεία δε μπορούσα να συγκεντρωθώ. Χάσαμε πολύ χρόνο.»

Νο3: HERCZIG Norbert – FERENCZ Ramon
«Καλή προπόνηση για εμάς. Η Ειδική ήταν πολύ δύσκολη αλλά είχαμε καλή επίδοση. Μερικές φορές μας δυσκόλεψε το φρενάρισμα.»

Νο4: GRZYB Grzegorz – WROBEL Jakub
«Πολύ πονηρή Ειδική. Δεν πιέζουμε, πρέπει να μείνουμε στο δρόμο και να περιμένουμε. Το αυτοκίνητο σήμερα είναι μια χαρά αλλά οι Ειδικές είναι σκληρές.»

Νο6: BRYNILDSEN Eyvind – ENGAN Veronica
«Δεν ήταν άσχημα. Πολύ γλιστερός ο δρόμος.»

Νο9: PTASZEK Hubert – SZCZEPANIAK Maciej
«Το πλάνο μας είναι να μην πιέσουμε αλλά είμαστε γρήγοροι και αυτό είναι έκπληξη.»

Νο14: NOBRE Paulo – MORALES Gabriel
«Δεν έχω δει ξανά τέτοια Ειδική. Είναι 21 χιλιόμετρα αλλά μου φάνηκαν για 40.»

Νο15: SERDERIDIS Jourdan – MICLOTTE Frederic
«Πολύ καλά. Γλιστρούσε φυσικά καθώς ‘καθαρίζουμε’ το δρόμο. Πολλοί θεατές στα άλματα.»

Νο16: GALATARIOTIS Simos – IOANNOU Antonios
«Δεν είμαστε προετοιμασμένοι να πιέσουμε. Θέλουμε να σιγουρέψουμε τους βαθμούς για το πρωτάθλημα και να οδηγήσουμε με ασφάλεια.»

Νο19: ERDI Tibor Junior – GYORGY Papp
«Πολύ γλιστερή Ειδική Δοκιμάσαμε να πιέσουμε αλλά γλιστρούσε πολύ. Οι θεατές θα το απόλαυσαν.»

Νο29: NORDGREN Juuso – SUOMINEN Tapio
«Προσπαθήσαμε να το ευχαριστηθούμε καθώς χθες χάσαμε όλη την ημέρα. Είχαμε καλή αίσθηση αλλά η πρόσφυση στην Ειδική άλλαζε συνεχώς.»

Νο30: HALKIAS Efthimios – MAHAERAS Leonidas
«Γλιστράει πολύ καθώς είμαστε το πρώτο αυτοκίνητο στο δρόμο. Όλα όμως πήγαν καλά. Κανένα πρόβλημα.»

Νο33: «EL NAK Jr» – VIGOS Andreas
«Το απολαμβάνουμε περισσότερο από χθες. Γλιστρούσε πολύ αλλά το διασκεδάσαμε.»

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App