Rally Acropolis-Ε.Δ ΔΙΒΡΗ 1: Επίδειξη δύναμης του Lukyanuk


Ανεβάζοντας την ταχύτητά του και χωρίς να έχει πια τίποτα να χάσει, ο Alexey Lukyanuk ήταν στη δεύτερη Ειδική («Δίβρη 2») της τρίτης ημέρας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2018 ταχύτερος κατά 18 δευτερόλεπτα από τους Lukasz Habaj και Eyvind Brylindsen, που χωρίστηκαν από μόλις ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Στη μάχη της νίκης, σε αντίθεση με την πρώτη σημερινή Ειδική, ο Bruno Magalhaes κατάφερε να μπει στο ρυθμό που ήθελε για να συντηρήσει το σημαντικό του προβάδισμα στην κορυφή, ενώ ταυτόχρονα ο διώκτης του Norbert Herczig είχε μια σύντομη έξοδο από το δρόμο. Ο Ούγγρος έχασε λίγα δευτερόλεπτα για να επανεκκινήσει τον κινητήρα του, κι έτσι η υστέρησή του από τον Πορτογάλο αυξήθηκε στα 50,9 δευτ. στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, οι Χαλκιάς-Μαχαίρας έκαναν τον ταχύτερο χρόνο με διαφορά 2,9 δευτ. από τους Αλυγιζάκη-Βαρδάκη, ενώ τρίτοι ήταν οι Γιώργος Κεχαγιάς και Βασίλης Μπασιούκας που διατηρούν τη δεύτερη θέση της ελληνικής γενικής κατάταξης. Στην κατηγορία F2 συνεχίζει να προηγείται ο «El Nak Jr.» με τον Ανδρέα Βίγκο, ενώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η μάχη μεταξύ των Μποζιονέλου-Παναρίτη και Λευκαδίτη-Κόντου για τη δεύτερη θέση.

No1: LUKYANUK Alexey – ARNAUTOV Alexey
«Στην προηγούμενη Ειδική είχαμε πρόβλημα με τα φρένα στα τελευταία χιλιόμετρα. Τώρα όλα ήταν μια χαρά. Αλλάξαμε και ελαστικά.»

Νο2: MAGALHAES Bruno – MAGALHAES Hugo
«Τώρα ήταν καλύτερα. Δεν πήραμε ρίσκα αλλά βελτιωθήκαμε και όλα είναι ελεγχόμενα. Στην προηγούμενη Ειδική το πρόβλημα ήμουν εγώ.»

Νο3: HERCZIG Norbert – FERENCZ Ramon
«Είχαμε μία πολύ δύσκολη στιγμή σε αυτήν την Ειδική, λίγα χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό. Βγήκαμε εκτός δρόμου, έσβησε ο κινητήρας και χάσαμε πολύ χρόνο.»

Νο6: BRYNILDSEN Eyvind – ENGAN Veronica
«Πρέπει να πιέσω περισσότερο, αλλά “καθαρίζουμε” πολύ το δρόμο. Στις επόμενες Ειδικές όλα είναι πιθανά.»

Νο9: PTASZEK Hubert – SZCZEPANIAK Maciej
«Είχαμε κάποιες κακές στιγμές, έτσι κόψαμε ρυθμό να διασφαλίσουμε τη θέση μας.»

Νο15: SERDERIDIS Jourdan – MICLOTTE Frederic
«Πήγαμε ευθεία σε μία διασταύρωση. Δεν άκουσα τις σημειώσεις. Κανένα πρόβλημα. Βελτιωνόμαστε.»

Νο19: ERDI Tibor Junior – GYORGY Papp
«Καθόλου καλή σειρά εκκίνησης για εμάς. Γλιστράει πολύ.»

Νο29: NORDGREN Juuso – SUOMINEN Tapio
«Έπρεπε να προφυλάξουμε τα ελαστικά. Τώρα θα είμαστε πάλι με μαλακή γόμα.»

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App