Προπονητικό τουρνουά χτες με Φθία, Πήγασο και Δαφνησιακό (photos)


Προπονητικό τουρνουά κορασίδων διοργάνωσε χτες (23/9) η ομάδα της Φθίας στο Χαλκιοπούλειο, με τη συμμετοχή του Δαφνησιακού Αρκίτσας και του Πήγασου Αγίου Κωνσταντίνου.

Τα αποτελέσματα
Άρης Αγίου Κωνσταντίνου – Δαφνησιακός Αρκίτσας 0-3
Φθία – Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου 2-1
Φθία – Δαφνησιακός Αρκίτσας 1-2

Μετά το πέρας του τουρνουά οι προπονητές των ομάδων δήλωσαν τα εξής:
Ηλίας Ντάλλας (Πήγασος): «Σήμερα (σ.σ. χτες) είχαμε μια καλή ευκαιρία να δούμε το βαθμό προετοιμασίας των κοριτσιών, τα οποία δουλεύουν σκληρά. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και στους προπονητές».

Έφη Παπαϊωάννου (Δαφνησιακός): «Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές για την πρόσκληση στο φιλικό τουρνουά που διοργανώθηκε σήμερα (σ.σ. χτες) στο Χαλκιοπούλειο. Έγιναν τρία πολύ δυνατά παιχνίδια, με ένταση και πάθος. Προτεραιότητα και των τριών προπονητών ήταν η προώθηση του αθλητισμού. Ευχόμαστε και επιθυμούμε όλο αυτό να είναι μια καινούρια αρχή φιλίας και συνεργασίας. Υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία σύντομα».

Θοδωρής Παπαθωμόπουλος (Φθία): «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους προπονητές. Ήταν τρία δυνατά φιλικά. Η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία και κάποιες αδυναμίες. Αυτή η βδομάδα ήταν η πρώτη που κάναμε άλματα και, με δεδομένο ότι είμαστε ανέτοιμοι ακόμα, είμαι ευχαριστημένος απ’ την προσπάθεια. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Καλή σεζόν με υγεία στις ομάδες».

Ευχαριστήριες ανακοινώσεις για την πρόσκληση και τη φιλοξενία από την ομάδα της Φθίας εξέδωσαν τόσο ο Πήγασος, όσο και ο Δαφνησιακός.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App