Προπονητής στις Ακαδημίες Παθιακάκη ο Λόρενς Ταμάμης


Δεν πρόλαβε καλά-καλά να ορκιστεί και να πάρει το πτυχίο του από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής ο Λόρενς Ταμάμης, θα πρωτο-ασκήσει την προπονητική και την ειδικότητά του στο ποδόσφαιρο, σε μία από τις καλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ελλάδας, τις Ακαδημίες Παθιακάκης και στην ανδρική ομάδα.

Ο Λαμιώτης προπονητής πλέον, ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, στη συνέχεια ακολούθησε ο Ανδρούτσος Γραβιάς στη Δ’ Εθνική και μετέπειτα το μεγάλο βήμα στα Τμήματα Υποδομής του Αστέρα Τρίπολης, Κ17 κι Κ20.

Με την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο Θράκης και στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ Κόσμιου, στην Γ΄’ Εθνική και Α’ Ροδόπης, με πολύ καλές παρουσίες και πλήρες συμμετοχές, όπου απέκτησε και το προσωνύμιο ο «Λόρενς της Θράκης», μιας και πολλές φορές βρίσκονταν σ την 11άδα της αγωνιστικής.

Με το πέρας των σπουδών του, είπε το αντίο στο… χωριό του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και κατεβαίνει στην Αθήνα πλέον, για να ασκήσει την προπονητική.

Για την πολύ καλή παρουσία του Λόρενς στο Κόσμιο, η ομάδα του ΠΑΟΚ Κόσμιου, τον αποχαιρέτησε με τις καλύτερες ευχές.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ

Η αναβάθμιση του προπονητικού τιμ της Ακαδημίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ συνεχίζεται, με την έναρξη συνεργασίας του καθηγητή φυσικής αγωγής Λόρενς Ταμάμη, αποφοίτου ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Παράλληλα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και στην αντρική ομάδα μας .
Ως προπονητής έχει εργαστεί στις Ακαδημίες ΠΑΟΚ Κομοτηνής.
Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική στον ΠΑΟΚ Κόσμιου και στην Κ20 του Αστέρα Τρίπολης.
Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας Λόρενς.

Το Speaker.gr του εύχεται καλή σταδιοδρομία.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App