Πολεμικές τέχνες: Πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό για τη Λαμιώτισσα Κίτσιου


Την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων, εξασφάλισε η 12χρονη Λαμιώτισσα αθλήτρια TΑΕ-ΚΒΟ-ΝΤΟ, Αγορίτσα-Αρτεμία Κίτσιου, η οποία εξασφάλισε την πρόκριση με την Εθνική Ομάδα της Ελλάδας, στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, στο βαθμολογούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΚΙΤΣΙΟΥ!!

Μεγάλη επιτυχία για το Λαμιώτικο Τάε-Κβο-Ντο,  από την αθλήτρια Κίτσιου Αγορίτσα-Αρτεμία του Α.Σ. Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα!
Η 12χρονη αθλήτρια της Litopoulou team, κατάφερε να προκριθεί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2018 με την Εθνική Ομάδα.
Η Κίτσιου έλαβε μέρος στο 1st Multi European Games βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα G1 στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας στις 4/6/18.
Ύστερα από 3 εξαιρετικούς αγώνες παίζοντας με Ουκρανία, Τουρκία και Βουλγαρία, κατάφερε να φέρει το θετικό αποτέλεσμα και την κατάκτηση της 3ης θεσης μαζί με το χάλκινο μετάλλιο, παράλληλα και την πρόκρισή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων 2018 με την Εθνική Ομάδα!
Θερμά συγχαρητήρια και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!!

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App