Πολεμικές Τέχνες: 5ος στον κόσμο ο Βαγγέλης Χορμόβας στο Jiu Jitsu


Την 5η θέση κατέλαβε ο λαμιώτης πρωταθλητής Βαγγέλης Χορμόβας, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu που διεξήχθη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Έχοντας σε 6 αγώνες 4 νίκες με νοκ-άουτ και δύο ήττες στα σημεία, ανάμεσα σε 19 αθλητές από όλο τον κόσμο, κατέλαβε τελικά την 5η θέση.
Οι αγώνες με τους αθλητές από τις 14 χώρες που έλαβαν μέρος ήταν πολύ δυνατοί και αξίζει να σημειωθεί πως ο λαμιώτης αθλητής κέρδισε με υποταγή τον περυσινό παγκόσμιο πρωταθλητή από τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και έχασε δύο φορές από αθλητές της ίδιας χώρας από το Κυργιστάν.

Η κατηγορία που αγωνίστηκε ο Βαγγέλης Χορμόβας, ήταν αυτή των U21 και για πρώτη φορά λαμιώτης αθλητής φέρνει τέτοια διάκριση.

O λαμιώτης πρωταθλητής πήρε φέτος για 4η συνεχόμενη φορά στην κατηγορία του το πρωτάθλημα Ελλάδος και έχει συμετέχει για 2η φορά με τα χρώματα της Εθνικής Ο μάδας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Επόμενος στόχος του Βαγγέλη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μιλάνο με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.

Τέλος να σημειώσουμε πως η παγκόσμια διάκριση αυτή εισάγει τον γεννημένο στις 14/2/1998 Βαγγέλη Χορμόβα άνευ εξετάσεων σε όποιο ΑΕΙ επιθυμεί.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App