Ο Γιάννης Σιλεβίστας προπονητής στον ΠΑΟ Ρουφ


Στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Ρουφ θα βρίσκεται την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Λαμιώτης προπονητής, Γιάννης Σιλεβίστας.
Ο νεαρός τεχνικός μετά το πέρασμά του από τον ΑΟ Παπάγου, όπου άφησε έργο και τις καλύτερες των εντυπώσεων, μιας και τα δύο χρόνια που ήταν στον πάγκο του, η ομάδα των «στρατηγών»ανέβηκε στην Α’ ΕΠΣΑ την πρώτη χρονιά και τη δεύτερη εξασφάλισε την παραμονή της, τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Σιλεβίστας μετά το διαζύγιο με τον Παπάγο, δεν έμεινε χωρίς ομάδα, αφού ο ισχυρός άνδρας Θοδωρής Κουνάδης, εμπιστεύθηκε την ομάδα στα χέρια του Γιάννη Σιλεβίστα για να πρωταγωνιστήσει.
Ο Λαμιώτης προπονητής δήλωσε:
«Γνωρίζω πολύ καλά ότι το Ρουφ είναι μια ιδιαίτερα ιστορική ομάδα. Στόχος μας είναι μαζί με τους συνεργάτες μου να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα αποδίδει ποιοτικό ποδόσφαιρο και παράλληλα μαζί με τους βαθμούς που θα επιχειρεί να παίρνει να προσπαθήσει να προσελκύσει και πάλι στο γήπεδο το φίλαθλο κοινό του Ρουφ. Όπως συνέβαινε δηλαδή και σε προηγούμενες εποχές».

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App