Νέα υπηρεσία Speaker Web Radio


Μια νέα υπηρεσία υπάρχει από σήμερα στην πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, στο Speaker.gr.
Κάνοντας κλικ κάτω δεξιά από τις κύριες ειδήσεις της ιστοσελίδας και στο κουτάκι Speaker Web Radio, θα ακούτε τις μουσικές μας επιλογές καθώς και τις αθλητικές εκπομπές και μεταδόσεις.
Αναβαθμιζόμαστε εμείς και το ίδιο κάνουμε και σε σας, από αναγνώστες γίνεστε ακροατές.
Συντονιστείτε το Speaker Web Radio, χαλαρώστε, ενημερωθείτε και ταξιδέψτε μαζί μας όπου κι αν βρίσκεστε.
Μια on line εμπειρία αρχίζει τώρα…

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App