Νέα μετάλλια από Αντωνίου, Τσιόβολου, Πρώιο, Σαμαρίνου και Τζιόβα


Συνεχίζουν τις πολύ καλές τους εμφανίσεις στο εξωτερικό οι Ελληνες χιονοδρόμοι.

Οι αθλητές των αλπικών αγωνισμάτων είχαν ένα εντυπωσιακό απολογισμό και στους διεθνείς αγώνες που ολοκληρώθηκαν στο Μαυροβούνιο και την Βουλγαρία. Οκτώ (8) μετάλλια συνολικά, οποία τα οποία τα 2 ήταν χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινο.

Στο Κολαζίν του Μαυροβουνίου χθες και προχθές (21-22/12) οι Ελληνες πρωταθλητές αγωνίσθηκαν στον διεθνή αγώνα, στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση.

Την πρώτη ημέρα στην κατηγορία ανδρών ο Γιάννης Αντωνίου κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με νέα σημαντική επίδοση (51, 10 βαθμούς FIS). Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε στο ίδιο αγώνισμα ο Γιάννης Πρώιος με μόλις 0,31 δεύτερα από τον πρώτο νικητή.

Στο ίδιο αγώνισμα η Μαρία-Ελένη Τσιόβολου και Μαρία Σαμαρίνου επανέλαβαν την επιτυχία των ανδρών κερδίζοντας το χρυσό και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα με 0,19 δεύτερα διαφορά στον χρόνο και 127,53 και 129,22 βαθμούς FIS αντίστοιχα.

Τη δεύτερη ημέρα οι άνδρες δεν κέρδισαν κάποιο μετάλλιο, με τον Γιάννη Αντωνίου να τερματίζει στην 4η θέση και να είναι ο καλύτερος Ελληνας. Ότι δεν κατάφεραν οι άνδρες, το πέτυχαν οι γυναίκες με τις Μαρία- Ελένη Τσιόβολου και Μαρία Σαμαρίνου να πετυχαίνουν να ανέβουν στο βάθρο και να κερδίζουν το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

• Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας τις ίδιες ημερομηνίες (21-22/12) διεξήχθη διεθνής αγώνας τεχνικής κατάβασης με τον Νίκο Τζιόβα να κερδίζει δύο χάλκινα μετάλλια κάνοντας πολύ καλές επιδόσεις (43,86 και 46,03 βαθμούς FIS).

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App