«Μύρτιλο»: Ταξίδι στο χώρο των αισθήσεων


Μια από τις πολυσυζητημένες αφίξεις στο κέντρο της πόλης… Στην καρδιά της Λαμίας, στην οδό Βενιζέλου 16, θα συναντήσετε το «Μύρτιλο», το νέο κατάστημα της Μίνας Τσιαπάρα.

Πρόκειται για ένα νέο κατάστημα ντελικατέσεν, ένα σύγχρονο παντοπωλείο, κήπος των αισθήσεων, που θα σας οδηγήσει σ’ ένα ατέλειωτο ταξίδι δημιουργίας γεύσεων, μυρωδιών και χρωμάτων της ελληνικής γης.

 

Το Μύρτιλο είναι το πλέον ενημερωμένο παντοπωλείο-ντελικατέσεν στη Λαμία, του οποίου η γκάμα και η πληθώρα προϊόντων σε μεταφέρει σε άλλες εποχές.

Ένας πολυχώρος γαστρονομίας με παραδοσιακά προϊόντα, που απευθύνεται σε καλοφαγάδες, σε καταστήματα εστίασης και αφήνει ευχαριστημένους και τους πιο απαιτητικούς.

Ένα κατάστημα με φιλικό ύφος και προσωπική εξυπηρέτηση, όπως το παντοπωλείο της γειτονιάς, κρύβει πολλές εκπλήξεις σ’ αυτόν που θα διαβεί το κατώφλι του.

Στα ράφια του θα βρείτε παραδοσιακά χειροποίητα προϊόντα, με έμφαση στα βιολογικά τυποποιημένα και χύμα.
Η επιλογή των προϊόντων είναι αφιερωμένη στην υψηλή ποιότητα παραγωγής που ανήκουν στη Μεσογειακή Διατροφή κατάλληλα και για διαβητικούς.

Επίσης πέραν των παραδοσιακών προϊόντων, υπάρχουν εκλεκτά προϊόντα υπερτροφών που απευθύνονται σε αθλητές, τα λεγόμενα Super Foods, που περιλαμβάνουν πολλά ευεργετικά συστατικά, τα οποία είναι εύκολα απορροφήσιμα από τον ανθρώπινο οργανισμό και έτσι μπορούν συμβάλλουν στην υγεία και την ευεξία του ατόμου.

Μια ατέλειωτη λίστα βιολογικών προϊόντων, μπαχαρικών, φυτικών καλλυντικών και θεραπευτικών βοτάνων.
Επίσης θα βρείτε προϊόντα αδυνατίσματος, υπερτροφές, ροφήματα, γλυκά και σοκολάτες με STEVIA.

Τέλος μια ποικιλία από λικέρ και κρασιά καθιστούν την κάβα, ως μία από τις πιο εκλεπτισμένες προτάσεις για να συνοδεύσουν το τραπέζι σας.

«Μύρτιλο», Μίνα Τσαπάρα
Βενιζέλου 16, Λαμία
22310 21842 – 22830

 

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App