Κλασικός Αθλητισμός: Στην τελική ευθεία ο 9ος αγώνας ορεινού τρεξίματος «Ανοπαία Ατραπός»


Ο Δήμος Λαμιέων συνδιοργανώνει με το Σύλλογο Δρομέων Φθιώτιδας «Τραχίνα», για μια χρονιά ακόμα, τον 9ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος 16 χιλιομέτρων με την ονομασία «Ανοπαία Ατραπός», την Κυριακή 6 Μαΐου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το σημείο εκκίνησης που βρίσκεται δίπλα από την Ιερά Μονή Δαμάστας και ακολουθώντας μια πανέμορφη διαδρομή θα καταλήξει στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν σήμερα στο χώρο του Κέντρου Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας Νικόλαος Στριμπάκος, η Αντιδήμαρχος Βίβιαν Αργύρη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τραχίνα Νίκος Αντωνίου και το μέλος του Συλλόγου Λουκάς Πρατήλας, αναφέρθηκαν στον 9ο Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος «Ανοπαία Ατραπό», τον ξεχωριστό αυτόν αγώνα που ακολουθεί την ιστορική διαδρομή την οποία χρησιμοποίησε ο Εφιάλτης για να οδηγήσει τους Πέρσες στις Θερμοπύλες και κάθε χρόνο συγκεντρώνει αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα.

Ανακοινώθηκε ακόμα, πως την Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ., στο πλαίσιο του Αγώνα, θα πραγματοποιηθεί Σκυταλοδρομία για παιδιά, που θα ξεκινήσουν από το Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών και αφού τρέξουν μέχρι το μνημείο του Λεωνίδα θα καταλήξουν και πάλι στο σημείο εκκίνησης.

Εγγραφές για τη σκυταλοδρομία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή από τις 10.00

π.μ. έως τις 11.00 π.μ.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App