Υποψήφια για το Euro 2024 η Γερμανία


Την υποψηφιότητά της για την διοργάνωση του Euro 2024 κατέθεσε η γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στην UEFA. Ο φάκελος της DFΒ περιλαμβάνει δέκα γήπεδα που πληρούν τις προδιαγραφές για να φιλοξενήσουν αγώνες ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται το Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, η «Allianz Arena» του Μονάχου, το «Espirit Arena» του Ντίσελντορφ, η «Comerzbank Arena» της Φρανκφούρτης, το «Vloksparkstadion» του Αμβούργου, το «Rhein Energie Stadion» της Κολωνίας, η «Red Bull Arena» της Λειψίας και η «Mercedes-Benz Arena» της Στουτγάρδης.

Μέχρι στιγμής υποψηφιότητα, εκτός της Γερμανίας, έχει καταθέσει και η Τουρκία. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην UEFA εκπνέει τον Απρίλιο του 2018.

Παύλος Σφέτσας

Ο Παύλος Σφέτσας είναι πτυχιούχος του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ από το 2008. Διαχειριστής του πρώτου αθλητικού blog στη Φθιώτιδα, "Fthiotidasport". Διατέλεσε αρχισυντάκτης του "Παρατηρητή της Φθιώτιδας" από το 2009 έως το 2011. Συνεργάστηκε με το "Star Κεντρικής Ελλάδας" από το 2012 έως το 2014, κάνοντας την εκπομπή "Ορνιθοσκαλίσματα". Από τον Ιούνιο του 2017 ανήκει στην οικογένεια του Speaker.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App