Υποδομές: Στο τμήμα βόλεϊ του Πήγασου ο Ντάλλας


Τη συνεργασία του με τον πολύπειρο προπονητή, Ηλία Ντάλλα, ανακοίνωσε η ομάδα του Πήγασου Αγίου Κωνσταντίνου. Στην ανακοίνωση γίνεται επίσης γνωστό ότι οι εγγραφές για όλα τα τμήματα ξεκινούν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της λοκρικής ομάδας αναφέρει αναλυτικά τα εξής: «Το ΔΣ του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον προπονητή βόλεϊ κ.Ντάλλα Ηλία.
Ο κύριος Ντάλλας, μετράει πολλά χρόνια αγωνιστικής δράσης στην Α1 και Α2 κατηγορία, με Αναγέννηση Λαμίας, Α.Σ Φθιώτις, Χαλκίδα, Ιωνικό Ν.Φιλαδέλφειας , Νάουσα Γυμναστικό Σύλλογο Λαμίας και Φθία. Ως προπονητής βοήθησε τον ΑΟΛ, τον ΓΣ Αλμυρού και τον ΑΠΣ Φθία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τον έχουμε στην ομάδα μας, τον καλωσορίζουμε και ευχόμαστε να έχουμε μια αποδοτική συνεργασία.
Οι εγγραφές για όλα τα τμήματα θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 4/9, καθημερινά 6-8μμ, στο γραφείο της ομάδας, στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Κωνσταντίνου.
Υπενθυμίζουμε σε αθλητές και γονείς να ενημερώνονται από τη σελίδα μας αυτή, καθώς θα αναρτώνται σημαντικές ανακοινώσεις και πληροφορίες».

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App