Γ’ Εθνική: Την Κυριακή 3/6 η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Στυλίδα


Την Κυριακή 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Στυλίδα, στις 11 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου της Στυλίδας.

Το θέμα της Γενικής Συνέλευσης δεν είναι άλλο από την εξεύρεση λύσεων και οικονομικών πόρων, ώστε να συμμετάσχει αξιοπρεπώς η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, αφού μετά την πρώτη Γενική Συνέλευση στις 20 Μαϊου, έγινε ο απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου της χρονιάς που πέρασε και ορίστηκε η νέα ΓΣ.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το τι μέλλει γενέσθαι στην ομάδα του λιμανιού, το ΔΣ βρίσκεται σε συνεχή επαφή τόσο με τις αρχές του τόπου, όσο και με ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Την Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν για τη Στυλίδα, όπου και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App