Γ’ Εθνική: Θετική έκβαση η Γενική Συνέλευση του Φωκικού


Ξεκίνημα στη νέα σεζόν με αυτοπεποίθηση και υψηλό φρόνημα για το Φωκικό, ανακοινώνεται νέο ΔΣ τις επόμενες ημέρες

Με τον ενθουσιασμό, τη σεμνότητα και τη σοβαρότητα που αναλογεί σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς και με την αισιοδοξία αλλά και με την επίγνωση ταυτόχρονα των καταστάσεων που επικρατούν, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών στην Άμφισσα η 2η και καταληκτική για φέτος Γενική Συνέλευση των μελών του Φωκικού, με την παρουσία πολλών φίλων του ιστορικού σωματείου μας.

Στην κεντρική του τοποθέτηση ο πρόεδρος του συλλόγου, οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας για τη νέα περίοδο, επισημαίνοντας ότι στόχευση των πρωταθλητών Φωκίδας σε πρώτο βαθμό είναι η ανανέωση της παρουσίας της ομάδας στην Γ Εθνική για τη νέα χρονιά, δημιουργώντας παράλληλα τς οργανωτικές και τις αγωνιστικές προϋποθέσεις, ώστε η ομάδα που ήδη δημιουργείται στην Άμφισσα τη μεθεπόμενη σεζόν, να βάλει τον πήχη σε νέες σημαντικά υψηλότερες βάσεις, όπως αρμόζει στην ιστορία δεκαετιών, στο κύρος και το βάρος της φανέλας που συνοδεύουν το Φωκικό διαχρονικά στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Ταυτόχρονα, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες, τόσο προς το Δήμαρχο Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Άμφισσας Άρη Αγγελόπουλο, όσο και προς τις εταιρείες Imerys βιομηχανικά ορυκτά και Παπαϊωάννου Group – και προσωπικά προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία Πανουργιά Παπαϊωάννου – για την σημαντική όσο και πολύπλευρη συνεισφορά τους στην προσπάθειά της ομάδας μας.

Επιπλέον, ο Ηλίας Τσίγκας ανακοίνωσε τον εμπλουτισμό του διοικητικού συμβουλίου με νέα πρόσωπα, που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην ορθή λειτουργία του συλλόγου, ενώ τόνισε πως άμεσα αρχίζουν οι ανακοινώσεις για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ, τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και, βέβαια, την απόκτηση των παικτών που θα ενισχύσουν την ποιότητα του υπάρχοντος ρόστερ και θα δώσουν την ώθηση στην ομάδα για την ικανοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί.

Άμεσα επίσης, αναμένεται η κυκλοφορία των καρτών μέλους (διαρκείας) του συλλόγου, που θα τιμώνται στα 50, 100 και 200 ευρώ.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ ΦΩΚΙΚΟΣ, το οποίο θα ανακοινωθεί τις αμέσως προσεχείς μέρες, έχει ήδη αρχίσει τις ενέργειες με κατεύθυνση τη στελέχωση της ομάδας σε έμψυχο υλικό και σύντομα αναμένεται η δημοσιοποίηση των πρώτων ονομάτων παικτών, που θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν με τη φανέλα της ομάδας μας.

Τέλος, ιδιαίτερης όσο και καθοριστικής σημασίας στοιχείο στη σημερινή Γενική Συνέλευση ήταν και η ανακοίνωση από τον Πρόεδρο του συλλόγου μας, της σύστασης τμημάτων ακαδημιών ποδοσφαίρου του Φωκικού, κάτι το οποίο αποτελούσε διαχρονικά πάγιο αίτημα των φίλων του συλλόγου και αδήριτη αναγκαιότητα των συνθηκών, που χαρακτηρίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου ήδη εδώ και πολύ καιρό.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App