Γ’ Εθνική: Σε 15 ημέρες οι τελικές αποφάσεις της Στυλίδας


Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο Στυλίδας, η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του ΑΟ Στυλίδα, με κύριο θέμα την εξεύρεση οικονομικών πόρων για να τρέξει η ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Η τωρινή διοίκηση παρουσίασε τα πεπραγμένα της και τις υποσχέσεις που πήρε από του θεσμικούς φορείς, αλλά και από ιδιώτες, χωρίς όμως να έχει κάτι χειροπιαστό για να ξεκινήσει.

Έτσι δόθηκε παράταση ακόμη 15 ημέρες, τόσο στη διοίκηση όσο και σε ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα, να κάνουν επαφές και στο τέλος του μήνα να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Στη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν υπάρχει ούτε λευκός, ούτε μαύρος καπνός στις εξελίξεις του ΑΟΣ, απλά μια στασιμότητα, η οποία όμως έχει περισσότερα θετικά παρά αρνητικά.

Άλλωστε το Πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική, έχει πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να βγει η Προκήρυξη και οι ημερομηνίες διεξαγωγής, με το πιθανότερο σενάριο το Πρωτάθλημα να ξεκινά μέσα προς τέλος Οκτωβρίου.

Τέλος, ειδικά στον όμιλο που θα βρίσκεται η Στυλίδα, εκτός του Ολυμπιακού Βόλου που δείχνει να βρίσκεται σε πορεία Πρωταθλητισμού, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν την ίδια στασιμότητα με τη Στυλίδα.

 

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App