Γ’ Εθνική: Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Αμβρυσσέα 18/7


Κρίσιμες ώρες περνάει η ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου για το τι μέλλει γενέσθαι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που θα τρέξει την ομάδα.

Αναλυτικά

ΑΠΟ Αμβρυσσέας Διστόμου

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.07.2018
ΩΡΑ 8.00 μ.μ

ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ ΤΟΥ ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2018-2019
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ !

*Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για την επόμενη ημέρα της αγαπημένης ομάδας του χωριού μας !

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App