Γ’ Εθνική Μπάσκετ: Ξεχωρίζει το φθιωτικό ντέρμπι στην 7η αγωνιστική


Με το φθιωτικό ντέρμπι ανάμεσα στον Λοκρό Αταλάντης και τον Έσπερο Λαμίας να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα, διεξάγεται αύριο, Κυριακή (26/11) η 7η αγωνιστική στο 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Μπάσκετ.

Στο κλειστό της Αταλάντης λοιπόν, οι δύο εκπρόσωποι του φθιωτικού μπάσκετ στην κατηγορία, “διασταυρώνουν τα ξίφη τους”, με στόχο το ροζ φύλλο αγώνα που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία που διανύουν μέχρι τώρα στο φετινό μαραθώνιο.

Από τη μία, ο Έσπερος, που μοιράζεται τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς μαζί με τον Βούρειο Χίου, προέρχεται από τη δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη επί του Άρη Νίκαιας στο “Χαλκιοπούλειο” και μια νίκη στο αυριανό γειτονικό ντέρμπι, θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες του Γιάννη Σοφογιάννη από ψυχολογικής απόψεως ενώ θα φύγει με νίκη από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή της Αταλάντης.

Από την άλλη ο Λοκρός, που έχει 8 βαθμούς, έχοντας πραγματοποιήσει όμως το ρεπό του, προέρχεται από την ήττα στο Σχηματάρι από τον τοπικό Ερμή και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αποτελεί το μεγάλο στόχο της ομάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής:

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Εσπέρου 17.00 Έσπερος Καλ.-Παναγίτσα, Κουτσοδήμος-Λαμπίρης (Μπουρνάς)

Κλαδισού 17.00 Χανιά-Νίκη Αμαρουσίου, Κρεσταινίτης-Ελ Ανύ (Πετράκης)

Χίου 17.00 Χίος-ΟΦΗ, Ροδίτης-Καλογριάς

Νέας Πεντέλης 17.00: Πεντέλη-Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Πόντας-Σκαλτσής (Λιμνιάτης)

ΔΑΚ Νίκαιας Πλάτων 17.00: Άρης Νίκαιας-Άρης Πετρούπολης, Καραβίτης-Καλαϊτζάκης (Δραμεσιώτης)

Αταλάντης 17.00: Λοκρός-Έσπερος Λαμίας, Διμπινούδης-Τσολάκος (Χριστοδούλου)

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App