Γ’ Εθνική: «Εις αύριον τα σπουδαία» για τη Στυλίδα


Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η 3η Γενική Συνέλευση του ΑΟ Στυλίδα στο Δημαρχείο της πόλης στις 8 το απόγευμα, όπου και ενδέχεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο θέμα που καίει το σύλλογο και δεν είναι άλλο από την εξεύρεση πόρων και δη οικονομικών.

Οι ενέργειες του προέδρου του ΑΟΣ, Τάσου Πουρνάρα, βρίσκονται σε καλό δρόμο, καθώς πέραν των υποσχέσεων πήρε και απτές διαβεβαιώσεις στήριξης της ομάδας, από θεσμικούς φορείς αλλά και ιδιώτες.

Ωστόσο υπάρχει σιγή ιχθύος από τη διοίκηση των «μπλε» και στην αυριανή Γενική Συνέλευση, θα παρουσιαστούν οι μέχρι τώρα συμφωνίες και πράξεις.

«Εις αύριον τα σπουδαία» λοιπόν για τον ΑΟ Στυλίδα, ώστε να χτιστεί και να παρουσιαστεί με αξιοπρέπεια στη Γ’ Εθνική.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App