Γ΄ Εθνική: ΑΟ Θήβα: «Αρκετά σιωπήσαμε»


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία εξέδωσε η Διοίκηση του ΑΟ Θήβα μετά το σημερινό παιχνίδι στα Φάρσαλα με αντίπαλο τον Αχιλλέα και την ήττα που γνώρισε με σκορ 2-1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος γίναμε μάρτυρες μίας απαράδεκτης διαιτησίας. Στο πρώτο παιχνίδι ο διαιτητής ανέχθηκε τις καθυστερήσεις άνευ λόγου των αντιπάλων καθώς και ότι κρύβανε τις μπάλες για περισσότερη καθυστέρηση και όλα αυτά δένουν μαζί με τα ανάποδα σφυρίγματα του. Στο δεύτερο και σημερινό παιχνίδι αντί να μείνουν οι αντίπαλοι μας με δέκα παίχτες όταν ο ποδοσφαιριστή μας Αργύριου βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ ο αντίπαλος είδε απλά κίτρινη κάρτα και στην επόμενη φάση έμεινε η ομάδα μας με δέκα παίχτες όταν ο Σένκα δέχτηκε δύο απανωτές κίτρινες για απλή διαμαρτυρία που γίνεται σε κάθε παιχνίδι από τους ποδοσφαριστές. Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ η ομάδα μας προηγείται στο σκορ ο διαιτητής έβαζε τους αντιπάλους μας μέσα στην περιοχή με τα σφυρίγματα του.
Δεν ζητάμε εύνοια αλλά ισονομία και όχι αδικίες εις βάρος της ομάδας μας διότι όπως έχουν ματώσει οικονομικά όλες οι ομάδες έτσι και εμείς έχουμε ματώσει. Πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι διαιτητές και τέτοιες απαράδεχτες διαιτησίες μας φέρνουν χρόνια πίσω και δεν πάει μπροστά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Αρκετά σιωπήσαμε και δεν θα ανεχτούμε άλλη διαιτητική αδικία απέναντι στον ΑΟ ΘΗΒΑ.

Με εκτίμιση

Το Δ.Σ.«

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App