Γ΄ Εθνική: Τέλος ο Φαλαγγίτης από τη Θήβα – συγχαρητήρια και ευχαριστίες


Η ομάδα της Θήβας ανακοίνωσε τη Δευτέρα 29/1 την λύση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Γιώργο Φαλαγγίτη. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση
:
«ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΟ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΛΑΓΓΙΤΗ
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Γιώργο Φαλαγγίτη.
Ο Γιώργος φόρεσε την φανέλα του ΑΟ ΘΗΒΑ για 4 χρόνια και πρόσφερε πάρα πολλά και ήταν από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος καθώς και την επόμενη χρονιά όπου η ομάδα ανέβηκε στην Γ Εθνική Κατηγορία.
Του ευχόμαστε υγεία και ότι καλύτερο στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας και η πόρτα του ΑΟ ΘΗΒΑ θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν

Επίσης η διοίκηση του θηβαϊκού σωματείου εξέδωσε δυο ακόμη ανακοινώσεις σχετικά με το παιχνίδι με την ομάδα της Νίκης Βόλου, με την πρώτη συγχαίρει τους διαιτητές για την πολύ καλή διαιτησία τους στον αγώνα ενώ με την δεύτερη ευχαριστεί την διοίκηση της Νίκης για την φιλοξενία.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:
«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ συγχαίρει τον διαιτητή κύριο Βρέσκα Γεώργιο και τους βοηθούς του κυρίους Γιάντση Κωνσταντίνο και Παπαδάκη Αθανάσιο για την άψογη διαιτησία που έκαναν στον σημερινό αγώνα Νίκη Βόλου-ΑΟ ΘΗΒΑ στο Πανθεσσάλικο Στάδιο.«

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ευχαριστεί θερμά την Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου για άψογη φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή της ομάδας μας καθώς και στα μέλη του Δ.Σ. και στους φιλάθλου μας στον σημερινό μεταξύ μας αγώνα.
Τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια.«

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App