Α’ Φθιώτιδας: Η πρόταση για τα όρια ηλικίας των ποδοσφαιριστών


Στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει το σώμα και την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, είναι το ηλικιακό όριο των ποδοσφαιριστών, τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω.

Το Speaker.gr σας παρουσιάζει την πρόταση που θα πέσει στο τραπέζι για διαβούλευση και θα γίνει ευαγγέλιο στην Προκήρυξη του Πρωταθλήματος κάθε Κατηγορίας, είναι η εξής.

1. Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές της ηλικίας 35-40 ετών στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας, η πρόταση είναι να βρίσκονται στο Φύλλο Αγώνα εγγεγραμμένοι δύο (2) ποδοσφαιριστές το ανώτερο.

2. Όσον αφορά τις ηλικίες προς τα κάτω, με δεδομένο πως η ηλικία συμμετοχής που ορίζεται από την ΕΠΟ είναι τα 14 έτη και πάνω, η πρόταση είναι να βρίσκονται δύο (2) ποδοσφαιριστές εγγεγραμμένοι στο Φύλλο Αγώνα κάτω των 18 ετών.

Αυτή είναι η κύρια πρόταση ειδικά για την Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας, ενώ για τη Β’  και τη Γ’ Κατηγορία, ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές πιο ελαστικές.

Η παραπάνω πρόταση έρχεται να εναρμονιστεί με  τα ηλικιακά όρια της ΕΠΟ, αλλά και με τις Ενώσεις ανά τη χώρα, όπου έχουν θέσει ανάλογα όρια ηλικίας.

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App