Α’ Φθιώτιδας: Παρελθόν ο Δημήτρης Πιτσίκας από την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας


Παρελθόν αποτελεί ο προπονητής Δημήτρης Πιτσίκας από την Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας, όπως ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα.

Ο τεχνικός που οδήγησε την Αναγέννηση στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στην άνοδο από τη Β’ στην Α’ Κατηγορία Φθιώτιδας, δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, μιας και όπως όλα δείχνουν ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά και την πρώτη τη τάξει κατηγορία στη Φθιώτιδα, θα γίνει χωρίς αυτόν.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας

Η «Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας» ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Δημήτρη Πιτσίκα και τον ευχαριστεί για την προσφορά του, στην δημιουργία της ομάδας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες!!!

Ηλίας Ζαχάρης

Γεννήθηκε στη Μοσχοκαρυά Φθιώτιδας, ακούγοντας τα "ιερά τέρατα" να βρυχώνται στα χώματα για το Rally Acropolis. Μεγάλωσε με τον Βασίλη Γεωργίου και τις απίθανες περιγραφές του, όπου και τον μιμούνταν, πως να μη γίνει σπίκερ... Στην εφηβεία του στα '80s υπήρξε ραδιοπειρατής και το πρώτο του άρθρο το έγραψε στην αθλητική εφημερίδα "Πρωινά Νέα" του συγκροτήματος Παπαλέξη. Σπούδασε δημοσιογραφία και τη δεκαετία του '90, συνεργάστηκε με το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λαμίας(Πολύχρωμα FM), την εφημερίδα Φθιωτική Ενημέρωση, το Mtv Λαμίας και το Star Κεντρικής Ελλάδας. Υπήρξε συνεργάτης των εφημερίδων, Φίλαθλος, Αθλητική Ηχώ, Σπορ του Βορρά και ExtraSport FM 103. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά, P.L.US, 37.2, Face. Το 2010, ίδρυσε την ιστοσελίδα calciobambini.gr, με εξειδίκευση στο Παιδικό Ποδόσφαιρο και συνεργάστηκε με τις ιστοσελίδες, acadimies.gr, football-academies.gr, sports-academies.gr, talentabout, youngtalents.gr, ourboys.gr. Υπήρξε πρωτεργάτης της ιστοσελίδας scouter.gr. Δημιούργησε για το τοπικό ποδόσφαιρο τις ιστοσελίδες, lamiampala.gr, calciolamia,gr και messazzero.gr. Τον ακούτε στον Μελωδία 88(Λαμία), συνεργάζεται με τους Libero FM 107.4(Θεσσαλονίκη) και Athletic Radio 104.2(Ηράκλειο Κρήτης). Από τις αρχές του 2017 γράφει στο speaker.gr.

Your email address will not be published.

Powered by Live Score & Live Score App